Saturday, 12 November 2011

contest blog saya terbaik

bannercontest.png (300×283)

hye semua . 
ok , nina kena tag oleh sayakinie. *thx :)
contest blog saya terbaik by aina n rabiatul .
actually nina x penah masuk mn2 contest . 
ye la nina kn budak baru dlm dunia blog .
blog nina x lh cantik mn , saja je nk masuk . *boring :D
hadiah dya pon menarik jgk . so x slh kn kalau nina masuk ?
but nina x tw dya owg nilai contest blog saya terbaik nie mcm mn . so cuba je la . :)

ok syarat2 kalau nk masuk contest nie :
1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan
5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"
6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni
7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu
8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D
9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011
nina nk tag :
mira
ana
ninafarina
sape nk masuk click banner kt atas 2 k ? :)

No comments:

Post a Comment